Blogi

Nikon arendab Nikon Z-kinnitussüsteemi jaoks sisseehitatud 1,4-kordse telekonverteriga võimsat telefotoobjektiivi NIKKOR Z 400 mm f/2.8 TC VR S (28.10.2021)

 

London, Ühendkuningriik, 28. oktoober 2021: Nikon esitleb uhkusega, et töötab võimsa telefotoobjektiivi NIKKOR Z 400 mm f/2.8 TC VR S kallal, mis on mõeldud peeglivabadele täiskaaderkaameratele (Nikon FX), kasutades kinnitusadapterit Nikon Z.

NIKKOR Z 400 mm f/2.8 TC VR S, esimene võimas telefotoobjektiiv seeriast NIKKOR Z, kuulub ülimat optilist jõudlust taotlevate NIKKOR Z objektiivide S-sarja. NIKKOR Z 400mm f/2.8 TC VR S võimaldab pildistada kõrge eraldusvõimega realistlikke ja silmapaistvaid kaadreid, saavutades soovi korral kauni bokeh-efekti.

Objektiivil on sisseehitatud 1,4-kordne telekonverter ja uus pinnakate, mis tagab NIKKORi objektiivide läbi aegade kõrgeima peegeldusvastase jõudluse. Objektiivi NIKKOR Z 400 mm f/2.8 TC VR S erakordne võimekus ja videosalvestust soosiv disain toetab professionaalsete fotograafide loomingulist eneseväljendust. 

Nikon jätkab püüdlemist optilise jõudluse uute dimensioonide poole, tulles samal ajal vastu kasutajate vajadustele ja aidates pildistamisvõimaluste laienemisega kaasa fotokultuuri arendamisele. 


 
 
 

<< Tagasi