Blogi

Uus püsivara. Uus filmikomplekt. Uued võimalused. (18.02.2021)

 

London, Ühendkuningriik, 18.veebruar 2021: Täna on Nikonil rõõm teavitada uuest püsivarast Z 7II ja Z 6II täiskaadri (Nikoni FX-formaat) peeglita kaameratele. Samuti teavitab Nikon uue Z 6II Essential Movie Kiti väljaandmisest. 

Püsivara ver. 1.10 antakse välja 25. veebruaril 2021 See püsivara värskendus parandab kaamerate Z 7II ja Z 6II Eye-Detection AF-i jõudlust ning võimaldab täiendavaid salvestusformaate ning video töövooge Z 6II-ga pildistamisel. Uus Z 6II Essential Movie Kit annab filmitegijatele kõik peamised töövahendid, mida on vaja uuel tasemel videosisu loomiseks. 

Püsivara 1.10 värskenduse järel on Z 6II and Z 7II kaamerad võimelised tuvastama inimese silmi ka siis, kui näo suurus kaadris on väike. Täiendusi on näha automaatala AF (inimesed) ja laiala AF (L-inimesed) pildistamisel. See püsivara värskendus lisab 4K UHD/60p1 toe ka Z 6II videosalvestusvalikutele ja võimaldab RAW-videoväljundi2,3 välistele Blackmagic Design salvestajatele4 nii Z 7II kui ka Z 6II jaoks. Pärast värskendust saavad filmijad salvestada5 nii Blackmagic RAW kui ka ProRes RAW formaadis. 

Blackmagic RAW on lihtsalt kasutatav koodek, millel on kõik RAW-i salvestamiseelised. Mitme uue tehnoloogiaga, näiteks uue täiustatud mosaiigi eemaldamise algoritmiga, pakub Blackmagic RAW visuaalselt kadudeta pilte, mis sobivad ideaalselt suure eraldusvõime, suure kaadrisageduse ja suure dünaamilise ulatusega töövoogude jaoks.

Uus Z 6II Essential Movie Kit on saadaval alates veebruari lõpust. Sellesse filmimiskomplekti kuulub Nikon Z 6II täiskaader peeglita kaamera, millel on juba võimaldatud RAW-videoväljundi funktsioon. See sisaldab ka Atomos Ninja V, Nikoni FTZ-kinnitusadapterit, SmallRigi kiirvabastusega kaamerapuuri ja peamisi tarvikuid, nagu akud. Kõik vajalikud töövahendid, et viia videosisu uuele tasandile.  

Laadige 1.10 püsivara Z 7II kaamerale (alates 25. veebruarist) alla siin
Laadige 1.10 püsivara Z 6II kaamerale (alates 25. veebruarist) alla siin


Selle suvandi valimisel fikseeritakse pildiala DX-põhisel filmivormingul ja filmi kvaliteediks on Normal.
RAW-video väljundfunktsiooni saab Nikoni teeninduses tasu eest lubada. Leidke oma Nikoni teeninduskeskus siin. Nikon Z 6II kaameratel, mis ostetakse Z 6II Essential Movie Kit osana, on RAW-videoväljundi funktsioon juba lubatud.
Z 7II kaameraga saab täis-HD RAW-videot salvestada FX-põhise filmivormingu abil ja 4K UHD RAW-videot DX-põhise filmivormingu abil. Z 6II kasutamisel on võimalik nii FK- kui ka DX-põhistes filmivormingutes salvestada 4K UHD või täis-HD RAW-videot.
4Atomose NINJA V ja nüüd Blackmagic Design Video Assist 5" 12G HDR ja 7" 12G HDR saab kasutada Nikoni RAW-video vastavalt ProRes RAW või Blackmagic RAW formaadis salvestamiseks. Muude ülalkirjeldatud salvestajatega ei ole (alates 18. veebruarist 2021) toimimine tagatud. Lisaks toetab Atomose toodetud Ninja V välissalvesti salvestatud ProRes RAW video ühilduvust Apple'i Final Cut Pro versiooniga 10.4.9 ja uuematele versioonidele lisatud ISO-sätete ja värvitemperatuuri juhtimisega. See laiendab Final Cut Pro kasutamisel videotöötlusvalikuid.
5RAW-videoväljundit ei toetata kaadrisuuruse/kaadrisageduse 4K UHD/60p seadega.
Tulevases värskenduses annab Blackmagic Design välja tarkvarauuenduse, mis lisab Nikon Z 7II ja Z 6II mudelitena, mida toetatakse Blackmagic RAW salvestamisel Video Assist 12G mudelitel.

 


 
 
 

<< Tagasi