Blogi

Memento smartframe on sisekujunduse uus võimalus. (07.02.2017)

 

Enamasti on kodu, kontori või avaliku hoone siseruumide kujunduse üheks osaks seina pindade ilmestamine. Kas ruumi seinale sobib maal, graafiline leht või foto, on kliendi soovi ja kujundaja üldise  kontseptsiooni küsimus.

Pakume ühe võimalusena kasutada Digitaalset pildiraami Memento Smartframe, mis on tänapäeva pildiesitluse tehnoloogia tipp. Ilmselt on enamus meist näinud digitaalset pildiraami, mis pole suurem tahvelarvutist. Memento pildiraam erineb oluliselt funktsionaalsuse ja kvaliteedi poolest.

Esiteks näeb Memento Smartframe välja nagu tõeline pildiraam - puidust raam, millesse on paigutatud paspartuu ning selle sees mattpinnaga ekraan. Toode on saadaval 35-tollise ning 25-tollise ekraani suurusega. Ekraanil on 3240x2160 4X HD resolutsioon ning 7 miljonit pikslit, mis annavad kujutisele erakordse detailsuse ja loomulikud värvid.

Enamasti ei vaata nii suurt pilti väga lähedalt, kuid selle toote puhul ma soovitan seda teha. Siis märkate kui terava ja dünaamilise kujutisega on tegemist. Ekraan on vaadeldav erinevate nurkade all ilma, et toimuks värvide moondumist. Eemalt vaadates jätab raam väga tõetruu mulje ning paljud ei pruugi märgata, et tegemist on digitaalse pildiga. Kuna toitekaabel on vaid 2mm paks, siis on võimalik see süvistada seina ja üle värvida. Sellisel juhul on „pilt seinal“ efekt täielik.

Raami sees on andur,  mis reageerib ruumi valgustusele. Valguse hulga suurenedes ruumis muutub pilt heledamaks, kui valgus kustub, on võimalik raam programmeerida ka välja lülituma.

Raami on võimalik salvestada kuni 3000 kõrge resolutsiooniga pilti. Raami juhtimine toimub arvuti või nutiseadme abil ja WiFi ühenduse kaudu. Nii on võimalik laadida pilte, reguleerida pildi esitluse kestvust, luua erinevaid esitluste nimestikke jne. Pildiraame on võimalik edukalt kasutada ka mahukate näituste eksponeerimiseks.

Sisekujunduses on võimalik saavutada täiesti uus tase. Nüüd on võimalik ruumis vastavalt meeleolule ja aastaajale muuta pilte. Digitaalsed pildid on võimalik kuni väikseimate detailideni kooskõlla teiste ruumikujunduse osadega. Näiteks mööbli toonid lähevad täpselt kokku pildil kujutatud detailide värviga.

Soovitame tutvuda tootega meie kodulehel ning külastada I AM PHOTOGRAPHER ProShop salongi Tartu mnt 84a, Tallinnas.

 

 
 
 

<< Tagasi