Blogi

I AM PHOTOGRAPHER FESTIVAL 2017 ootab osalema (03.02.2017)

 

Kaheksandale I AM Photographer Festivalile on juba 1. veebruarist alanud võistlustööde üleslaadimine. Nagu traditsiooniks saanud, keskendub festival pulma- ja portreefotodele. Piltide üleslaadimine kestab 19. veebruarini!  Osavõtutasu on 60 eurot ning see sisaldab kolme pildi üleslaadimist ning tasuta sissepääsu konkursi zhüriiliikmete loengutele 1. aprillil Radisson Hotell Olümpias! Võistlustööde arv ei ole piiratud ja iga täiendava võistlustöö üleslaadimise tasu on 15 eurot. Tutvu uuenenud fotokonkursi reeglitega.

Võrreldes eelnevate festivalidega on sel aastal mitmed korralduslikud muudatused. Üheks olulisemaks on see, et konkursile esitatavaid võistlustöid ei tule välja printida. Kõik võislustööd esitatakse žüriile elektrooniliste failidena. See muudatus võimaldas oluliselt vähendada fotograafide kulutusi konkursist osavõtuks. I AM Photographer festivali kulminatsiooniks saab olema 1. aprillil toimuv konverents, kuhu on loengutega esinema kutsutud fotograafid maailma erinevaist paigust. Esinejateks on Salvatore Dimino Itaaliast, 2 Brides Photography Rootsist, Anna Roström Rootsist ja  Frøydis Geithus Norrast. Konverentsi lõpus toimub pidulik auhindamistseremoonia, kus selguvad fotokonkursil osalenutest parimad. I AM Photographer Festivalil on taas võimalus saada suur annus teadmisi ja inspiratsiooni.

Paneme Sulle südamele, et Sa ei jätaks võistlustööde üleslaadimist viimasele hetkele! Tähtaeg on 19. veebruar!

 

 
 
 

<< Tagasi