Blogi

Nikon toob turule vastupidava COOLPIX AW120 ja tugeva COOLPIX S32 (07.02.2014)

 

Nikon Europe tutvustab täna kahte tugevat COOLPIX-i sarja kompaktset kaamerat, mis on mõlemad mõeldud aktiivse eluviisiga inimestele. 16-megapikslisel kaameral COOLPIX AW120 on kiire 5-kordne optilise suumiga objektiiv, kaamera on veekindel (kuni 18 m), põrutuskindel (kuni 2 m) ja külmumiskindel (kuni –10 °C) ning see töötab ka kõige ekstreemsemate retkede tingimustes. Hõlpsasti käsitsetav ja ohtralt kasutusrõõmu pakkuv 13-megapiksline COOLPIX S32 on aga mõeldud kogu perele elu kõige põnevamateks olukordadeks.

Nikon COOLPIX AW120 – teie vastupidav reisikaaslane

COOLPIX AW120 lööb Nikoni vastupidava tehnika hulgas suuri laineid ja on mõeldud neile, kes soovivad jäädvustada seiklusi nii peadpööritavates kõrgustes kui ka väljakutseid pakkuvates sügavustes. 16-megapiksline COOLPIX AW120 on piisavalt vastupidav ja seega usaldusväärne reisikaaslane ning sellel on hulganisti funktsioone, mis täiustavad igasugust aktiivset eluviisi. See on loodud seiklusteks, kuhu ei saa kaasa võtta ülemääraseid asju, ja nii on see kaamera iga ekstreemsusi armastava maadeavastaja jaoks hädavajalik tööriist.

Kaamera on veekindel (kuni 18 m), põrutuskindel (kuni 2 m) ja külmumiskindel (kuni –10 °C) ning peale selle saab sellega määrata oma täpse asukoha, kasutades sisseehitatud GPS-i, GLONASS-i, maailma kaarte ja kompassi – seega sobib see ideaalselt avastusretkede kaardistamiseks. Sisseehitatud Wi-Fi võimaldab teil kõike toimuvat kohe nutiseadme kaudu jagada, samuti saate filmida täis-HD-videoid. 5-kordse optilise suumiga ülilainurkobjektiiv 24mm f/2.8 tagab optimaalse ereduse isegi kõige halvemates valgustingimustes nii maa peal kui ka vee all.

Kaamera tagantvalgustusega 16-megapiksline CMOS-andur tagab kõikjal, isegi hämarates tingimustes, nagu koobas või vihmamets, seadme suurepärase toimimise ja madala müratasemega selged pildid. Suur 7,5 cm / 3,0-tolline 921-kilopunktine OLED-ekraan võimaldab jäädvustatut isegi vee all või otseses päikesevalguses eredalt ja hästi nähtavalt taasesitada. AW120 võimaldab ka seiklusi filmida, jäädvustades liikumist optilise suumi ja automaatse teravustamise abil kvaliteediga 1080/60i. Teha saab isegi aegvõtteid või kiirvõtteid sagedusega 15–240 kaadrit sekundis, et uuesti läbi elada iga sekund suurest seiklusest.

Nikon Europe’i tarbekaupade tootejuht Nicolas Gillet ütleb: „Vastupidav COOLPIX AW120 viib fotograafia sõna otseses mõttes uutesse kõrgustesse ning selline funktsioon nagu World Map Display muudab maailma kaardid hõlpsasti kättesaadavaks ja võimaldab vaateid kaamerat raputades suurendada. Saate isegi oma teekonda kaardil jälgida ja sisestada kuni 30 pildistamiskohta. 5-kordse optilise suumiga suure valgusjõuga objektiiv pikeneb Dynamic Fine Zoomi* abil kuni 10-kordse suumini, et jäädvustada erakordsed detailid eraldusvõimes kaotamata. GPS-asukohta, kompassi teavet ning õhurõhu, sügavuse ja kõrguse näite saab ekraanil kuvada või piltidele lisada. Kiire ekraan kinnitab nobedalt olulised andmed, nii et olete valmis mis tahes keskkonnas pildistama.” 

COOLPIX AW120 tuleb müügile ennustatava jaehinnaga 385 EUR.

Nikon COOLPIX S32 – mõeldud kogu perele

Hõlpsasti käsitsetav, ohtralt kasutusrõõmu pakkuv ja kogu pere jaoks piisavalt vastupidav 13-megapiksline COOLPIX S32 on kaamera, mida kõik võivad jagada. Ümarajooneline kujundus muudab selle käeshoidmise ja kasutamise lihtsaks – nii pisikestele kui ka täiskasvanud kätele. Kaamera on vastupidav – põrutuskindel, tolmukindel ja veekindel – ning sobib ideaalselt aktiivse perekonna elustiiliga.

Avastage lihtsasti arusaadavate eredate ja värviliste menüüde abil lõbusaid funktsioone. Tänu ümarajoonelisele ergonoomilisele kujundusele on see kaamera ideaalne kõigi jaoks alates lastest kuni vanavanemateni. Vastavad kiirnupud muudavad pildistamise ja filmimise lihtsaks ning igaüks võib vahvate filtrite abil fotodele isikupära lisada.

Kasutuslihtsus käib käsikäes suurepäraste tulemustega – COOLPIX S32ga tehtud fotod on alati selged ja teravad. See kompaktne kaamera tuleb toime kõigega, mis elu ette toob. Aparaat on tolmukindel, põrutuskindel (1,5 m) ja veekindel (10 m), nii et saate selle kõikjale kaasa võtta.

Nikon Europe’i tarbekaupade tootejuht Nicolas Gillet ütleb: „Hindamatute peresündmuste jäädvustamine COOLPIX S32 abil ei saaks enam lihtsam olla. Igale funktsioonile vastavad nupud teevad oluliste hetkede salvestamise fotode või videotena alati lihtsaks. Vahvad filtrid, 3-kordse optilise suumiga objektiiv ja selge 6,7 cm / 2,7-tolline 230-kilopunktine LCD-ekraan muudavad suurepäraste fotode jäädvustamise ning vaatamise loomulikuks tegevuseks, võimaldades teil perega rohkem lõbusalt aega veeta.”

COOLPIX S32 tuleb müügile ennustatava jaehinnaga 115 EUR.

 

 
 
 

<< Tagasi