Blogi

Nikon teatab võimsast supersuumiga kaamerast COOLPIX L830 (07.01.2014)

 

COOLPIX L830 lisandub L-seeria kaameratele L29, L30 ja L330, mille eesmärk on teha hõlpsalt häid pilte.

Nikon Europe teatab täna neljast uuest kaamerast COOLPIXi sarjas: klassikalise kujundusega COOLPIX L830 ülivõimsa 34-kordse optilise suumi ja kuni 68-kordse Dynamic Fine Zoomiga*; lihtsalt juhitav 16-megapiksline COOLPIX L29 NIKKORi 5-kordse lainurk-suumobjektiiviga; 20-megapiksline COOLPIX L30 NIKKORi 5-kordse suumobjektiiviga; 20-megapiksline COOLPIX L330 võimsa 26-kordse suumobjektiiviga. Uued kaamerad töötavad AA-tüüpi patareidega, mis on igal pool hõlpsasti saadaval.

Nikon COOLPIX L830 – jõudke pildile lähemale kui kunagi varem

16-megapiksline COOLPIX L830 on klassikalise disainiga ja loodud neile, kes soovivad lihtsalt kasutatavat, suure täpsusega ja võimsat kaamerat, mis tagab alati erakordse tulemuse. See sobib hästi fotograafidele, kes soovivad pingevabalt pildistades luua silmapaistvaid pilte.

Kaameral COOLPIX L830 on võimas 34-kordne optiline suumobjektiiv ja 68-kordne Dynamic Fine Zoom, millega saab telefoto objektiiviga võrreldes kaks korda lähemale suumida, säilitades samas pildi täiseraldusvõime. Selle lihtne automaatrežiim optimeerib kasutaja jaoks kaamera sätted ja võimaldab kasutada külgmist suumihooba ning ühe nupuvajutusega videosalvestust. Hübriidne stabiliseerimine neutraliseerib kaamera rappumist ja annab piltidele professionaalsema lõppilme, kuna spontaansed võtted jäävad selgemad.

Lisage piltidele isikupära, pildistades suure eraldusvõimega 7,7 cm kallutatava ekraaniga üle rahvahulga, lapse silmade kõrguselt või muust huvitavast vaatenurgast. Samal ajal jäädvustab tagantvalgustusega pildiandur imekaunilt selged detailid, tagades teile parimad võtted. Salvestage kogu tegevus käigu pealt täissuuruses HD-videona, kasutades optilist suumi ja stereoheli. Jäädvustamise muudab veel nauditavamaks asjaolu, et COOLPIX L830 professionaalsed funktsioonid on mahutatud kompaktsesse korpusse – see on oma klassis üks väiksemaid kaameraid, mis on loodud stabiilsust, kasutushõlpsust ja mugavust silmas pidades.

Nikon Europe’i tarbekaupade tootejuht Nicolas Gillet kommenteerib: „COOLPIX L830 teeb väljapaistvate piltide loomise lihtsaks. Muljetavaldav 34-kordne optiline suum ja 68-kordne Dynamic Fine Zoom viivad teid pildile lähemale kui kunagi vähem, samas kui hübriidne stabiliseerimine ja kaamera kallutatav ekraan aitavad teha täpseid ja kordumatuid võtteid. Selle lihtsa ja võimsa COOLPIXiga võite igas olukorras oma võtete üle uhkust tunda.”

COOLPIX L830 on saadaval kolmes värvitoonis – must, punane ja ploomikarva – ning ennustatav jaehind on 265 EUR.

Nikon COOLPIX L29 – jätke raske töö teistele

Uuel kaameral COOLPIX L29 on 16-megapiksline pildiandur ja 5-kordne NIKKORi lainurk-suumobjektiiv, millega saate alati tipptasemel kvaliteediga tulemuse. Kaamera kasutuslihtsus teeb pildistamise lõbusaks.

Nikon Europe’i tarbekaupade tootejuht Nicolas Gillet kommenteerib: „Kaamerat COOLPIX L29 on mugav hoida ja lihtne kasutada ning sellel on peegeldusvastase kattekihiga 2,7-tolline LCD-ekraan. See sobib kõigile, kes soovivad intelligentset kaamerat, millel on lõbusad filtriefektid ja 17 kasulikku stseenirežiimi. Soovime, et igaüks saaks oma oskuste tasemest olenemata häid pilte teha.”

COOLPIX L29 aitab kvaliteetse pildistamise võimalikult paljudele ja mugavalt kättesaadavaks teha – sellel on liikumisest põhjustatud hägususe vähendamise funktsioon, lõbusad filtriefektid ja nutika portree süsteem, mis aitab teil pilgutuse tuvastuse teadete, naeratusdetektori ja punasilmsuse vähendamise toel teha võimalikult häid pilte. Seitsmeteistkümne stseenirežiimi pildistamisstiilide, efektide ja maastike hulgast saate valida oma pildistamiskohale sobivaima.

COOLPIX L29 on saadaval hõbedase, musta, punase ja lillana (joongraafikaga) ning ennustatava jaehinnaga 79 EUR.

Nikon COOLPIX L30 – keskenduge oma elu olulistele asjadele

COOLPIX L30 on varustatud 20-megapikslise pildianduri ja NIKKORi 5-kordse lainurk-suumobjektiiviga, tagades alati selged pildid. Lihtne automaatrežiim teeb videote salvestamise lihtsamaks kui kunagi varem, sobides suurepäraselt kõigi eriliste peresündmuste jäädvustamiseks.

Nikon Europe’i tarbekaupade tootejuht Nicolas Gillet ütleb: „COOLPIX L30 on täiuslik kaamera amatöörfotograafile, muutes pildistamise ja videote salvestamise nauditavaks tänu lihtsale automaatrežiimile ja ühe nupuvajutusega videosalvestusele. 17 stseenirežiimi, liikumisest põhjustatud hägususe vähendamise ja nutika portree süsteemiga on põhiasjade eest hoolt kantud, lastes teil keskenduda hetke nautimisele, mitte muretsemisele, kuidas seda jäädvustada. ”

Sobib ideaalselt neile, kes soovivad keskenduda elu olulistele asjadele. 3-tolline LCD-ekraan raamib kaunilt teie fotosid, nii et saate neid taasesitada ja nautida selget vaadet isegi eredas päikesepaistes. Tänu spetsiaalsele video salvestusnupule on nüüd videote ja elu tähtsaimate hetkede jäädvustamine lihtsam kui kunagi varem. Kaamera teeb võtteid ka suure eraldusvõimega, nii et saate teha erakordselt selgeid pilte oma perest ja sõpradest eriliste hetkede tähistamisel.

COOLPIX L30 on saadaval hõbedase, musta ja punasena ning ennustatava jaehinnaga 105 EUR.

Nikon COOLPIX L330 – nutikas ja terav pildistamine

Klassikalise disainiga ja hõlpsalt kasutatav COOLPIX L330 on varustatud 26-kordse optilise suumiga, tulles toime kasutaja kõigi vajadustega, sest selle NIKKORi lainurkobjektiiv sobib nii laiuvate vaadete kui ka kaugel toimuva tegevuse pildistamiseks.

Nikon Europe’i tarbekaupade tootejuht Nicolas Gillet selgitab: „COOLPIX L330 avardab piire kompaktkaamerate maailmas, pakkudes suurepärast pildikvaliteeti ja kiirust, ning suure eraldusvõimega täpne NIKKORi lainurkobjektiiv tagab üliteravad tulemused.”

Kui tegite pildi, mille üle tõelist uhkust tunnete, siis väärib see küll pere ja sõprade jaoks plakatiks suurendamist. See on täiesti võimalik, kuna suure eraldusvõimega pildiandur jäädvustab detailid ülitäpselt. Objektiivi nihke stabiliseerimine parandab stabiilsust, kõrge ISO tagab selged pildid ka väheses valguses ja parima kaadri valija (BSS) valib kuni 10 järjestikusest kaadrist teravaima, garanteerides teile veatu lõpptulemuse.

COOLPIX L330 on saadaval mustas värvitoonis ja soovitatava jaemüügihinnaga 209 EUR.

___________

*Dynamic Fine Zoom suudab pikima optilise telefoto ulatusega võrreldes suumida kuni kaks korda lähemale, säilitades samal ajal pildi suurima eraldusvõime

 

 
 
 

<< Tagasi