Blogi

NIKON NPS (01.09.2012)

 


Uhkusega kutsub Nikon Teid päevale koos Bill Frakes’i ja Joe McNally’ga ning sõpradega Apple’st, Adobe’st, Manfrottost, Rootsi Chameleonist, Epsonist, Eizost, X-rite’st ja Wacomist, kes inspireerivad teid laiendama oma äritegevuse haaret ja oma töö ulatust ning tõstma selle mõju.

Olles maailma üks mitmekülgsemaid fotoajakirjanikke ja jutuvestjaid, näitab Frakes videoid ja fotosid erinevates žanrites kontsentreeru-des materjalile, mis on loodud D4 ja D800 kaameratega.

Bill räägib, kuidas ta kasutab uusi tehnoloogiaid, et jäädvustada kõrgkvaliteetse definitsiooniga videoid, suurepärase kvaliteediga heli ning kõrge eraldusvõimega fotosid luues meedia, mis on mitmeotstarbeli-ne mitmetel platvormidel, lubades hetkelist virtuaalset ligipääsu publikule, kes varem oli kättesaamatu; samal ajal jätkates tööd traditsioonilistes meediumites, et kujundada meie visuaalne ajalugu ja mäletused.

Oma presentatsioonis näitab McNally palju erinevat loomingut, keskendudes Nikon D4 ja Nikon SB910 välklampide viimastele panustele. Stuudiost sohu, New Yorki tänavatelt džässisaali-desse New Orleansis, eksperimen-teeris ta kaamera ja välgu uute võimalustega, et luua töid, mis näitavad foto kvaliteeti, nahatooni, fookust ja mõõtmist, kõrge ISO reageerimist ja mitmeid teisi uue kaamera võimalusi.

Tallinn, 26. märts
Helsingi, 27. märts
Oslo, 28. märts
Kopenhaagen, 29. märts
Stockholm, 30. märts

Sissepääs üritusele on tasuta, kuid kohtade arv on piiratud. Palun registreeruge tasuta pileti saamiseks. Trükkige pilet välja ja võtke kaasa.Tasuta pileti saamiseks vajutage siia ja registreeruge!


 
 
 

<< Tagasi