Blogi

Allveeboks Nikonilt (15.09.2012)

 

Seltskonnal huvilistel oli möödunud reedel võimalus praktiliselt testida kaamerat Nikon 1 J2 koos allveeboksiga WP-N1. Sukeldumiskohaks oli Rummu asulas asuv karjäär, millel on sügavust kuni 12 meetrit. Sellel aastal on veekogu üllatavalt selgeveeline. Karjääris on vee alla jäänud hooneid ja tehnikat, mis teeb sukeldumise eriti põnevaks. Sukeldumist juhendas Martti Raavel Rapla sukeldumisklubist Diver Inside.

Nikon 1 J2 koos allveeboksiga on üllatavalt hea tegija, seda võite kogeda juuresolevatelt piltidelt. Pikemaid kirjutisi ja testitulemusi on peagi võimalik lugeda Eesti ajalehtedest ja ajakirjadest.

Kaamera uppumiskindluse ja pildivõimekuse panid proovile Mariliis Pinn ajalehest „Äripäev“, Sven Vahar ajakirjast „Digi“, Rauno Volmer Delfist, Aivar Kaljulaid Arco Vara‘st ning Aivar Pihelgas I AM Photographer pro poest.

 

 

 
 
 

<< Tagasi