Blogi

Pressiteade Jaapanis toimunud maavärina kohta (18.03.2011)

Nikon avaldab sügavat ja südamlikku kaastunnet 11. märtsil Põhja-Jaapanit tabanud traagilise sündmuse ohvritele. Tänase päevani ei ole meil teavet selle kohta, kas kannatanute seas oli ka Nikon töötajaid, kuid informatsioon meie töötajate ja nende perekonnaliikmete kohta on täpsustamisel.

Meie grupi ettevõtted Sendai Nikon Corporation, Miyagi Nikon Precision Co. Ltd., Tochigi Nikon Corporation, Tochigi Nikon Precision Co., Ltd., filiaalid, tehaste seadmed ja mööbel on tõsiselt kannatada saanud (hooned ei ole siiski täielikult või osaliselt hävinud). Peatame selles regioonis oma tegevuse ja püüame välja arvestada kahjumeid. Praegu ei oska me veel öelda, millal saame tegevust jätkata, sest häiritud on ka piirkondlikud hädaabi-liinid.

Nikon on loonud Ekstreemsete situatsioonide juhtimiskeskuse, mille tegevust juhib President (11. märtsi andmetel). Hetkel tehakse kõik, et võimalikult kiiresti normaliseerida meie äritegevus kõigis ettevõtetes tegutseva Talitluspidevuse juhtimismeeskonna vahendusel.

Informatsiooni uuendatakse pidevalt.

Reageerides nimetatud tragöödiale ja soovides omalt poolt toetada stiihia räsitud piirkondade ohvreid, otsustas Nikon korporatsioon annetada 100 miljonit jeeni Jaapani Punasele Ristile.

Lisateave:

* Meie grupi ettevõtete nimekiri