Blogi

Empty Page! (23.02.2010)

 

Pärast seda, kui meie poole pöördusid paljud golfimängijad ja jahimehed, kes esitasid palve täiustada praegust mudelit, lihtsustada seadme juhtimist ning parendada nähtavust, lõi Nikon uue Laser 1000A S seadme, millele on lisatud uusi funktsioone ja mis rahuldab nende huviliste vajadusi.

Uues Laser 1000A S seadmes on vaate eredust kontrolliv kujutiseotsija ning kogu vajalik teave on kuvatud siseekraanile, samuti on selles seadmes golfirežiimi uus indikaator ning suur 18 mm okulaar, mis muudavad seadme kasutamise lihtsamaks ja nähtavuse selgemaks. Kui soovite seadme kohta põhjalikumat infot, palun lugege läbi allpool esitatud teave seadme põhifunktsioonide kohta.

Uuel golfirežiimil on Horisontaalse kauguse ± Kõrguse (kompenseeritud nurgakauguse) ja faktilise kauguse indikatsioonid, mis toimivad samaaegselt ning annavad võimaluse otsustada, milline suund on sobivaim. Valides kõrgema või laugjama koha, pakub Laser 1000A S teile täpsemad kaugused, et saaksite valida kõige sobivama löögi.

Oleme veendunud, et tänu uuele laser-ulatuseotsijale Laser 1000A S suurenevad edaspidi Nikon laser-ulatuseotsijate läbimüügid.

Tooteinfo

Põhifunktsioonid

• Täiustatud mudel on eriti sobiv golfimängijatele ja jahimeestele, sest kogu neile vajalik teave on samaaegselt nähtav siseekraanil.

• Eredust reguleeriv kujutiseotsija, parem nähtavus: oranž LED lülitub automaatselt sisse pimeduses ning LED eredust saab reguleerida olenevalt ümbrusest.

• Faktilise kauguse, horisontaalse kauguse, kõrguse ja kompenseeritud nurgakauguse (horisontaalne kaugus ± kõrgus) lihtne mõõtmine.

• Uuel golfirežiimil toimivad samaaegselt Horisontaalse kauguse ± Kõrguse (kompenseeritud nurgakauguse) ja faktilise kauguse indikatsioonid, mis lubavad teil kindlustundega valida sobivaima suuna. Kauguse täiustatud fikseerimine aitab teil tunduvalt lihtsamat teha täpse foto. Vt. illustratsioone allpool.

• Võimalus valida kahe mõõterežiimi vahel (objektide eelistuste muutmise süsteem). Esiplaanil oleva objekti eelistusrežiim näitab kaugust üksiku mõõtmise hetkel paljude seast valitud lähima objektini – see on kasulik golfi mängimisel, kui vahemaad tuleb mõõta nõela täpsusega rohelisel murul või metsa foonil. Kaugemal paikneva objekti eelistusrežiim näitab kaugust üksiku mõõtmise hetkel paljude seast valitud kõige kaugemal paikneva objektini. See on kindlasti kasulik jahimeestele, kes peavad jahti eriti metsarikastel aladel.

• Et vaateväli oleks võimalikult selgem, on eriliselt täiustatud valguse läbivus.

• Suurem, nähtavust parendav okulaar (18mm).

• Laiem vaateväli (7.5 kraadi).

• Suurendatud kaugus silmast kergendab vaatamist neil, kes kannavad prille.

Mõõtediapasoon: 10-915m/11-1,000 jard.

Uue laser-ulatuseotsija Laser 1000A S mudeli soetamine on võimalik alates augustist 2010.


 
 
 

<< Tagasi