Blogi

Esimesel advendil algab fotokonkurss „Jõuluvalgus Tallinnas" (24.11.2009)

 

Konkursile „Jõuluvalgus Tallinnas" tuleb esitada viiest fotost koosnev fotode seeria ja kuni 1000-st tähemärgist koosnev jutustus, mis kajastab fotograafi mõtteid ning lisab esitatud fotodele emotsionaalset tausta.

Konkursile saab võistlustöid esitada internetiaadressil http://fotokonkurss.tallinn.ee/ 29. novembrist 2009 kuni 8. jaanuarini 2010. Avalik hääletamine toimub 9. jaanuarist kuni 15. jaanuarini. Konkursi reeglitega saab tutvuda konkursi kodulehel.

Abilinnapea Deniss Boroditši sõnul on tänavune konkurss jätk eelnevatel aastatel toimunud konkurssidele „Parim jõulukaunistusfoto". „Käesoleval aastal oleme konkursi tingimusi täiendanud ning lisaks viiest fotost koosnevale pildiseeriale peab esitama ka 1000-st tähemärgist koosnevat jutustuse, mis kajastab fotograafi mõtteid ning emotsioone." Fotodele võib jäädvustada Tallinna linnaruumi ülesseatud jõulukaunistusi, loodusliku ja kunstliku valgustuse kooskõla ning kontraste, jõulu- ja aastavahetuse meeleolust kantud linnavaateid ja inimesi ning nende tegevusi.

Konkursi peaauhinna paneb välja Nikon. Komisjoni poolt valitud võidutöö autor saab auhinnaks fotokaamera Nikon D5000 KIT 18-105 VR + välklamp SB-400. Kaameraga kaasa tasuta Nikon School Intro DSLR koolitus. Avaliku hääletuse parima töö autor saab Nikon School-i poolt auhinnaks mälukaardi SANDISK Ultra II Compact Flash 4GB.

Nikon School korraldab 9. detsembril algusega kell 16.00 Tallinna Õpetajate Majas (Raekoja plats 14) kahele eesti- ja venekeelsele grupile tasuta PhotoWalki, mis hõlmab endas 45 minutit teooriat ja 45 minutit praktilist pildistamist. Koolituse käigus saab head nõu ja abi vilunud fotograafidelt. Koolitusele pääseb läbi eelregistreerumise Nikon Schooli kodulehel www.nikonschool.eu.

Head pildistamist!


 
 
 

<< Tagasi