Blogi

Alari Kivisaare raamatu "Minu fotohaigus ja selle tagajärjed" esitlemine (24.11.2009)

 

"Ausalt öelda jooksis mul vahepeal juhe kokku, sest ühel hetkel ma taipasin, et see raamatutegemine on nagu Tallinn, mis kunagi valmis ei saa. Võid lõpmatuseni neid pilte jälle ümber tõsta, välja vahetada, teksti sättida," muljetas raadiohääl ja kirglik hobifotograaf Alari Kivisaar eile Solarise keskuse Apollo raamatupoes fotoraamatu "Minu fotohaigus ja selle tagajärjed" esitlusel.

Peale loodusfotode on raamatukaante vahel ka teksti – piltide saamislood ja muud meeleolukad seigad hobiga seoses. Raamatu žanriks sobivat autobiograafiliste sugemetega fotoraamat, ehkki autobiograafiat sisaldab teos vaid niipalju, kui see fotograafiaga põimub.

Alari Kivisaar - Minu fotohaigus ja selle tagajärjed


 
 
 

<< Tagasi