Blogi

Nikon School Baltic tegi sügisese kingituse kõikidele Läti fotograafia sõpradele (05.10.2009)

 

Taaskord tegi Nikon School Baltic kingituse fotosõpradele - nimelt tasuta fotokoolituse "PhotoWalk - kuldne sügis Siguldas", mis toimus laupäeval Läti linnas Siguldas. See oli juba kolmas Nikon School koolitus käesoleval aastal, mis on suunatud kõikidele harrastusfotograafidele. Kaks eelmist koolitust toimusid Tallinnas. Kokku on osalenud meie kokkusaamistel 359 inimest.

Siguldas toimunud „PhotoWalk-i" toimus iga-aastase fotokonkursi „Kuldne sügis Lätis" raames, mida korraldab portaal Delfi.LV. Koolituse eesmärk oli aidata kõiki konkursil osalejaid. Üritus lõi osalejate arvuga kõik rekordid - kohale tuli 147 inimest. Oma hindamatut kogemust jagas osalejatega kuulus läti loodusfotograaf Andris Elgitis, kes on tuntust kogunud kui maastikufotode äss, samuti on ta ka Nikoni ametlik fotograaf.

Nikon School Baltic ühendab aktiivseimaid harrastusfotograafe Baltikumis ning iga «PhotoWalk» kingib neile unustamatuid kohtumisi parimate Baltimaade fotograafidega. Kui Te ei ole veel nendel kokkusaamistel osalenud või olete osalenud ja soovite taas liituda, siis jälgige informatsiooni meie kodulehel!

Teie Nikon School


 
 
 

<< Tagasi