Blogi

NIKON TÖÖTAS VÄLJA UUE VÕIMSA Z-SEERIA SUUMLÄÄTSE (29.06.2021)

 

London, Ühendkuningriik, 29. juuni 2021: Täna teavitab Nikon oma tootest NIKKOR Z DX 18-140mm f / 3.5-6.3 VR. Tegemist on ülivõimsa suumobjektiiviga APS-C formaadi (Nikoni DX-formaadi) peeglita kaamerate jaoks, mille puhul on kasutusele võetud Nikon Z kinnitus. Objektiiv on kavas välja anda hiljem sel aastal.

NIKKOR Z DX 18-140mm f / 3.5-6.3 VR toetab paljude stseenide pildistamist, alates lainurgast kuni telefoto fookuskauguse ja lühikeste vahemaadeni. Kompaktne ja kerge objektiiv võimaldab pilte ja videoid jäädvustada erinevates olukordades.

See areng tähistab Nikoni jätkuvat püüdlust optilise jõudluse uue dimensiooni poole. Nikon rahuldab jätkuvalt kasutajate vajadusi ja aitab kaasa ka pildikultuuri arengule, laiendades samal ajal selle väljendamise võimalusi.


 
 
 

<< Tagasi