Blogi

Erakordsus on kohal. Näidake oma oskusi kaameraga D850, millel on ülisuur eraldusvõime. (24.08.2017)

 

Amsterdam, Holland, 24. august 2017 – Nikon tutvustab kaamerat D850 ning pakub fotograafidele eraldusvõime, kiiruse ja valgustundlikkuse ületamatut kombinatsiooni. See FX-formaadis digitaalne peegelkaamera ei tee mitte lihtsalt tööd ära, vaid viib meisterlikkuse uuele tasemele, ja seda nii stuudios kui ka maailma kaugeimas paigus.

Vahet pole, kas pildistate loodust, sporti, pulmi, moodi või filmite videoid, D850 annab tiheda konkurentsiga aladel töötavatele fotograafidele loomingulise paindlikkuse, mida on vaja parimate tulemuste saavutamiseks. Kaamera kiire ja ülisuure eraldusvõimega FX-formaadis sensor kasutab efektiivset 45,7-megapikslilist eraldusvõimet, et luua 45,4-megapikslilisi faile. Uus kiibi vahedeta anduri struktuur tagab erakordse detailirohkuse ja uskumatu dünaamilise ulatuse. Kaadrikiirus on kuni 9 kaadrini sekundis, kui kasutate valikulist mitme toiteallikaga akukomplekti MB-D18. Filmitegijad saavad nüüd jäädvustada täiskaadrilisi 4K-videoid ilma kärpefaktorita, mis avab uskumatud võimalused Nikoni kiirete fikseeritud fookuskaugusega objektiividega pildistamisel. Aeglustatud 4K-videoid saab salvestada kaameras.

Muud suuremat paindlikkust võimaldavad uued funktsioonid on muuhulgas võimalus pildistada RAW-vormingus suuri, keskmisi või väikseid pilte. Hääletu pildistamise režiimis saab pildistada üliteravalt, ülisuure eraldusvõimega ja ilma katiku helita. Koondatud automaatse teravustamise režiim on saadaval reaalaja vaates täpsete makrovõtete tegemiseks. See on ühtlasi esimene digitaalne peegelkaamera, millel on kaamerasisene mitmikpildi režiim, mis tagab suure teravussügavusega erakordselt teravad pildid.

Nikon Europe’i tooteturunduse juht Dirk Jasper ütleb: „D850 on nii erakordselt mitmekülgne, et tekib tunne, nagu ühte kaamerasse oleks kokku pandud kolm. Kui vajate megapikslite arvu, faili suuruse, kiiruse või ISO paindlikkust, on D850 parim valik. See on tark investeering fotograafidele, kes soovivad saavutada häid tulemusi ilma igasuguste ootusteta.”

 

Ülevaade peamistest funktsioonidest

 

Eraldusvõime: 45,7 efektiivset megapikslit. Rikkalikult detailsed 45,4 MP failid. Taustvalgustusega FX-formaadis CMOS-andur ilma optilise madalsagedusfiltrita.

Kiirus: pildistage kiirusega 7 kaadrit sekundis. Või pildistage suure eraldusvõimega pilte kiirusega 9 kaadrit sekundis, kui kasutate valikulist mitme toiteallikaga akukomplekti MB-D18, kuhu on sisestatud aku EN-EL18B.

Valgustundlikkus: võimas pildiprotsessor EXPEED 5 teeb erakordselt selgeid pilte ISO-vahemikus 64 – 25 600, mida saab laiendada ekvivalendini 32 – 102 400. See ISO-vahemik on saadaval ka 4K-videote tegemiseks.

Täpsus: sama erakordne 153-punktine automaatse teravustamise süsteem kui kaamerate lipulaeval D5 pakub keskpunktis tundlikkust kuni –4 EV (ISO 100, 20 °C). Mõõtmine kuni –3 EV lubab täpset automaatsäritust isegi siis, kui ainsaks valgusallikaks on kuu.

4K-video ilma kärpefaktorita: jäädvustage täiskaadrilisi 4K-/UHD-videod 30 p juures ilma kärpefaktori piiranguteta. Jäädvustage rohkem kui kolme tunni jagu materjali, kasutades mitme toiteallikaga akukomplekti MB-D18.

Kaamerasisene aeglustatud 4K: filmige kaameras aeglustatud 4K-videoid ja rakendage D850 efektiivsed 45,7 megapikslit, et luua järeltöötluses imetabaseid aeglustatud 8K-videoid.

RAW-paindlikkus: pildistage 45,4 MP RAW-vormingus suuri, 25,6 MP RAW-vormingus keskmisi või 11,4 MP RAW-vormingus väikseid pilte (keskmine ja väike on 12 bitti, kadudeta tihendatud).

Mis tahes keskkond: tänu ilmastikukindlale tihendile on D850 valmis töötama karmides oludes. Samasugune kogu nupu valgustus nagu kaameral Nikon D5 muudab kasutamise lihtsaks ka ööpimeduses tegutsedes.

Kiire andmekandja: kaks mälukaardi pilu võimaldab korraga kasutada UHS-II SD-kaarti ja XQD-kaarti – see on kiireim võimalik kombinatsioon.


 
 
 

<< Tagasi