Blogi

Sinu kodu või töökoht väärib tasemel fotokunsti seintel (14.03.2017)

 

Esimest korda võib öelda, et digitaalne fotograafia võib digiraamis tunduda kõrgekvaliteediline ja fotoga on võrreldav. Ekraan ei läigi ning pilti on võimalik vaadata ka nurga alt. Värvid on loomulikud ning kuna raam reageerib ruumi üldisele valgusele, ei teki ka hämaras muljet “televiisorist seinal”. Oleme Memento nutiraamide ainuesindaja Baltimaades.

Selleks, et veenduda Memento nutiraami ainulaadsuses on vaja ikkagi isiklikku kogemust. Siin artiklis pole mõtet kirjeldama hakata. Sõnad “hea”, “erakordne” ja “detailirohke” ei anna seda ettekujutust nagunii. Pigem on oluline argument, et raamiga tutvunud professionaalsed fotograafid on leidnud, et nüüd on jõutud digitaalse pildiesitlusega täiesti uuele tasemele.

Pigem tutvume Memento nutiraami kasutamismugavusega. Raam kinnitub kruvidega seinale spetsiaalse kinnitusvahendi abil. Soovi korral on võimalik lisatoote abil peita  õhuke voolujuhe seina sisse ning värvida seejärel üle. Raam on lihtne ja imiteerib puitraami. Samas on võimalik tellida ka interjööri sobivaid erinevas valikus pildiraame.

Memento nutiraami laetakse pildid telefoni või tahvelarvuti abil ning raam on varustatud nii WiFi seadmega kui ka piisavalt suure sisemise mäluga. Nutiseadme abil on võimalik määrata kui kaua iga pilt on ekraanil ning millal lülitub ekraan järgmisele pildikaustale. Igal ajal on nutiseadme abil võimalus pilte lisada, kustutada. Vajadusel saab kutsuda pildiraamis esile just hetkel soovitud pildi.

Kui ruumis kustutada valgus, läheb ka Memento nutiraam puhkerežiimile.

Nutiraame on kahes mõõdus 25” ning 30”.

Memento nutiraamidega on Sul võimalus tutvuda Meremessil 17-19. märts Eesti Näituste Messikeskuses D halli auditooriumi vastas, koos saatega “Merevaade”.


 
 
 

<< Tagasi