Blogi

Eripakkumine vaid uudiskirja lugejale (24.03.2017)

 

Me soovime rõõmustada meie uudiskirja lugejat spetsiaalse pakkumisega, mis on vaid teile! I AM Photographer ProShop pakub teile kaamera Nikon D3300 + 18-55mm ja lisab sellele veel Nikkor 55-200mm f4-5.6VR objektiivi, HDMI kaabli ja fotokoti. Seda kõike vaid soodsa 599 Eur eest. Koos kevadega saabub ka pildistamise tipp-hooaeg. Selle varustusega on teil võimalik saada parimad fotod nii kodust, perest, reisidelt kui loodusest. Teil on kaks objektiivi, millest esimene on lainurk, mis sobib ideaalselt maastike, linnavaadete, grupipiltide ja sisekujunduste pildistamiseks. Lisaks saate objektiivi, millega tehtud portreed , detailid, linnud, loomad, sport – kõik see mis eeldab eemalt pildistamist. Te saate teha pilte nagu profifotograaf. Kaasas oleva HDMI kaabli abil saate oma kaamera ühendada televiisoriga ning oma pildistatud kunsti suurel ekraanil esitleda. Fotokotti mahub ära nii kaamera, kui mõlemad objektiivid. Kui soovite seda kaamerat saada, siis helistage kiirest telefonil 6411 502 või kirjutage e-posti aadressile merili@fotoakadeemia.ee ja teatage oma ostusoovist. Komplekti on piiratud koguses, olge kiired!


 
 
 

<< Tagasi