Blogi

COOLPIX AW130 talub külma, kukkumist ja sukeldumist. (14.03.2017)

 

Olles reisimas merel, metsas või mägedes, on Sul sageli soov jäädvustada põnevaid reisihetki. Ometi ei soovi Sa kaasa võtta peegelkaamerat. Peegelkaamera eeldaks eraldi fotokotti, see on kohmakas ja sageli raske. Sul pole võimalusi peatuda, seljakotti maha panna ja sealt kaamerat otsida. Sa ei taha, et peaksid kalli ja õrna fototehnika pärast muretsema kui Sul on endagagi tegemist, et näiteks paadis kuivaks jääda või libedal suusarajal püsti püsida.

Seepärast ongi loodud Nikon COOLPIX AW130. See on kindle reisikaaslane millele võid kindle olla nii maal kui merel.

16-megapikslise kaameraga COOLPIX AW130 võid sukelduda kuni 30 m sügavusele (samaväärne avamerel sukeldumise edasijõudnute sertifikatsiooniga), see on põrutuskindel kuni 2 m kõrguselt kukkudes, külmakindel kuni temperatuurini –10 °C ja tolmukindel. Kaamera sisemusse on peidetud 4,3–21,5 mm objektiiv (fookusnurk võrdväärne 24–120 mm objektiiviga 35 mm [135] formaadis), millel on uskumatult hea valgusjõud f/2,8–4,9! See teeb pildistamise lihtsaks ka siis kui valgust napib.

Jagage oma pilte liikvel olles kohe, pannes kaamera NFC-toega nutiseadme vastu või kasutades sisseehitatud Wi-Fi-t. GPS/ GLONASS/QZSS ja maailmakaart aitavad tegevuspaiku jälgida. Kaameral on ka "Date stamp" võimalus ehk kuupäeva ja kella salvestamine pildile.

Oma asukoht on võimalik kindlaks teha kaamera ekraanile kuvataval kaardil ning kõik GPS andmed salvestuvad iga pildi juurde. Kaamera salvestab ka teekonna marsruudi. Hiljem arvutis on väga lihtne pildid siduda Google Maps programmiga ning tuvastada täpsed pildistamispaigad. Reisidel ja matkates saab sellest kaamerast Su tõsine abimees nii suuna määramisel kui reisipiltidest jutustuse koostamisel. Jäädvusta oma seiklus suurepärastes piltides või videos!

 

 
 
 

<< Tagasi