Blogi

XII noorte laulu- ja tantsupidu “Mina jään” kogub tuure. (01.02.2017)

 

2017. aasta XII noorte laulu- ja tantsupeo keskmes on noore põlvkonna side oma maa, kultuuri ja vanema põlvkonnaga, mis koonduvad ühise mõiste alla “juured”. See on pidu, mis sündinud ajal, kui taas vajame oma juurtelt rohkelt tarkust ja jõudu, et osata hoida ja edasi kanda meie esivanemate tarkust, meie olemise viisi.

Käesoleva aasta suvel 30. juunil kuni 2. juulil toimuva laulu- ja tantsupeo eelproovid on juba käimas. Laste ja noorte indu, säravat energiat ning soovi olla millegi suure ja ilusa loomisel osaline on märgata juba proovideski. Kutsume üles jäädvustama laulu- ja tantsupeo sündimise lugu. Juhendajad, õpetajad, lapsevanemad, kõik head sõbrad ja tuttavad, kellel on võimalusi olla juures proovides, soovitame kindlasti pildistada ning salvestada lühikesi videoklippe, mis kannavad endas peo ettevalmistamise lugu ja sellega seotud emotsioone.

Loomulikult võib pildistada palju sobivaid hetki mobiiltelefoniga. Paraku jääb mobiiltelefoni tehniline suutlikus enamustes olukordades puudulikuks. Vähene valgus, kiire liikumine ja vajadus lähemale suumida on Sinu jaoks olulised. Pakume Sulle võimalust leida sobiv kaamera kahe erineva võimaluse vahel.

P900 on 83x optilise suumiga kaamera. Kui vajad võimalust pildistada või filmida siis see kaamera annab Sulle võimaluse leida oma tuttav kaugelt tantsumurult või laulukaare alt. Kui arvestatda optiline suum täiskaader sensoriga peegelkaamera ette, vastaks see vahemikule 24-2000mm. Nii pikk suum annab pildistamisel olulise eelise kaadrisse piisavalt suurelt objekti kinni püüda, olgu ta kui tahes kaugel.

A900 on kaamera mis mahub Sinu taskusse. Ometi on kaameral optilist suumi 35x ning videot on võimalik salvestada lausa 4K resolutsiooniga. Kuna kaameral on kallutatav ekraan, siis ei jää Sa hätta erinevate vaatenurkadega pildistamisel või ka selfi jäädvustamisel.

Jäädvustage ning koguge väärtuslikke hetki ajaloo tarbeks!

 

 
 
 

<< Tagasi