Blogi

Tallinna Õpetajate Maja kursuste hooaeg pakub avastamisrõõmu veel 28 kursusel. (28.02.2017)

 

Kevadhooaeg pakub mitmeid praktilisi teemasid ja kursusi. Kursustel on võimalik omandada mitmeid oskusi ja teadmisi, mis aitavad toime tulla pingelistes olukordades, taastuda kiiresti või lihtsalt toovad hea meeleolu pingelisse töö- ja koolipäeva. Lihtsad ja käepärased harjutused võimaldavad luua tasakaal igapäevases saginas ja pühendada kasvõi mõned minutid vaid iseendale. Ehk avastada enda jaoks midagi uut ja miks mitte jagada teadmisi ka õpilastele. 
Kõiki hooaja kursust näete siin ....

Fotokursus algajatele - algab 9. märts
Kas tead, kuidas teha head loodusfotot või pildistada loomi? Või seda, kuidas tekitada fotoga emotsiooni? Su aitab ree peale humoorikas profifotograafist kursusejuhendaja, kellega kohtumiselt saad kaasa nii uued teadmised kui ka hea tuju.

Fotokursusel algajatele õpitakse fotograafia algtõdesid ja neid praktikas kasutama.
16-tunnilise koolituse käigus saadakse algteadmised fotograafiast: mis on ava, säriaeg, teravussügavus, ISO ja palju muud. Samuti õpitakse seda kõike ka praktikas kasutama. Teemadeks on fotograafia mõisted ja tehnikad, kompositsioon ja pildistamisvõtted, fototehnika hooldus ning praktiline pildistamine linnas. Kokkuvõtvas loengus vaadatakse koos tehtud pilte ning arutatakse nende üle. Juhendajaks on profifotograaf Aivar Pihelgas. 

Info ja registreerimine


Portreefoto töötuba Toomas Volkmanni juhendamisel algab 30. märts
Kel soov jätkata, leiab põnevat Portreefoto kursusel. Portreefoto tegemine on omaette kunst. Kui suurt rolli mängib fotograafi „käekiri" ja kui palju oleneb modellist, räägib Toomas Volkmann. Tutvume portreefoto ajalooga ja mõistagi teeme ka pilti. Lisainfo.

 

 
 
 

<< Tagasi