Blogi

Nikon keskendub tulevikus keskklassi- ja professionaalse peegelkaamera ning objektiivide tootmisele. (27.02.2017)

 

Jaapani optika ja fototehnika tööstuse hiiglane Nikon on pärast oma kauaoodatud Nikon DL kaamera turule toomise tühistamist olnud ebamugavalt vaikne. Seda vaikust rikuti Eesti Vabariigi sünnipäeval, mil Jaapani press kergitas saladuse loori Nikoni tulevikuplaanidele.

Nikon andis Jaapani pressile teada, et plaanib astuda agressiivseid samme ja oma ressursid suunata professionaalsete peegel- ja hübriidkaamerate ning objektiivide arendamisele ja tootmisele. Ühtlasi andis Nikon teada, et nad plaanivad ühel hetkel siiski turule tuua kõrgklassi kompaktkaamera a`la Nikon DL, kuid kindlasti vähendatakse esitletavate Nikoni kaamera mudelite arvukust.

Kõik see peaks rõõmustama neid, kes on juba pikka aega rääkinud, et Nikon peaks keskenduma professionaalsete peegelkaamerate tootmisele ja lõpetama laiatarbe kaamerate tootmise.

 

 
 
 

<< Tagasi