Blogi

Nikon esitleb 100. juubeli logo ja veebilehte (10.01.2017)

 

Amsterdam, Holland, 10. jaanuar 2017: 25. juulil tähistab Nikon oma 100. juubelit. Alates selle loomisest (algselt Nippon Kogaku Kogyo) 1917. aastal on Nikon varustanud maailma unikaalse peentehnoloogiaga.

Nikoni rahvas soovib südamest tänada kõiki, alates meie lojaalsetest klientidest kuni igaüheni, kes on meie edusse panustanud, et olete meid firma arengut 100 aasta jooksul toetanud.

Ühe osana 100. juubeli tähistamest esitleme me Nikoni juubelilogo ja spetsiaalselt 100. juubelile pühendatud ala meie veebilehel.

Nikoni 100. juubeli logo. Selle logo disainis meie enda Nikoni disainiosakond ja me hakkame seda laialdaselt kasutama meie 100. juubeli puhul, et jagada meie juubelisündmusi oma klientidega üle kogu maailma. 

Nikoni 100. juubeli veebileht. 100. juubeli veebilehel - kajastame juubeli erisisu, näitame näiteks juubelifilm ja kuvame meie ajalugu 100 aasta jooksul. Juubeli lähenedes lisame sinna jooksvalt veel asju, et jagada Nikoni 100. sünnipäeva pidustusi.

 

 
 
 

<< Tagasi