Blogi

Nikon tutvustab laserkaugusemõõtjat MONARCH 7I VR (06.10.2016)

 

Amsterdam, Holland, 6. oktoober 2016 Nikonil on hea meel teatada laserkaugusemõõtja MONARCH 7i VR väljaandmisest — uuenduslik mudel, mis kasutab optilist stabliseerimist.

MONARCH 7i VR vähendab käe liikumisest põhjustatud pildi vibratsooni pildiotsijas umbes 1/5-ni või vähem esialgsest, vastavalt Nikoni mõõtmisstandarditele. Pildiotsijas kuvatav pilt on stabiilne, muutes sihtmärgi sihtimise lihtsamaks. Pikkade vahemaade mõõtmine töötab tegelikul kaugusel kuni 915 m, mis koos stabiliseerimistehnoloogiaga (VR) võimaldab kiiresti ja lihtsalt mõõta veelgi kaugemate ja väiksemate objektide vahekaugust.

Laserkaugusmõõtja MONARCH 7i VR-i kvaliteetne mitmekihilise katte ja 6x suurendusega pildiotsija tagab kirka ja selge pildi. ID tehnoloogia näitab horisontaalkaugust ja kasutusel on Nikoni algupärane andmetöötlusalgoritm HYPER READ, mis näitab tulemust umbes 0,5 sekundi jooksul, sõltumata sellest, kui kaugel sihtmärgist asute.

Laserkaugusemõõtjal MONARCH 7i VR on kompaktne ja hästi käes püsiv korpus ning suur optiline ja mõõtmisjõudlus. Olukordades, kus iga sekund on arvel, saab vahekaugusi mõõta kiiresti ja täpselt; seega on tegemist välitingimustes parima kaaslasega. Tänu vee- ja udukindlale konstruktsioonile (akupesa on vihmakindel) on laserkaugusemõõtja MONARCH 7i VR kasutusvalmis mis tahes keerulistes tingimustes.

 

 
 
 

<< Tagasi