Blogi

Nikon COOLPIX A900, võimekas kaamera Sinu taskus! (21.10.2016)

 

Nikoni COOLPIX-i kaamerate valikusse on lisandunud uus võimas kompaktkaamera A900, mis ühendab suurepärase pildistamisvõimekuse Nikoni uusima pilditehnoloogia, usaldusväärse optika, võimeka suumobjektiivi ja uue SnapBridge sünkroonimis- ja jagamisrakenduse.

20,3-megapikslisel kaameral on suurepärase kvaliteediga optika pandud taskusse mahtuvasse korpusesse, mis sobib iga elustiiliga.

Jäädvustage hämmastavaid reisistseene peente üksikasjadega, kasutades võimsat 35-kordse optilise suumiga objektiivi, mis on suurendatav 70-kordseks, see katab vahemiku alates 24mm lainurgast kuni 840mm supertelefotoni ja saate jäädvustada lähivõtteid objektidest, mis on objektiivist vaid ligikaudu 1 cm kaugusel. Või jäädvustage erilisi hetki säravatele 4K UHD-videotele.

Päästke oma loomingulisus valla kallutatava ja suure eraldusvõimega LCD-ekraani ja käsitsi valitavate säritusrežiimide abil ning jagage tehtud fotosid kohe rakenduse SnapBridge kaudu.

Tänu kiire automaatse teravustamise funktsioonile olete alati valmis pildistama, kiire suumivahetuse nupp võimaldab objekti hõlpsalt uuesti jäädvustada ning muljetavaldavate kiiret aja kulgu kujutavate videote tegemine on imelihtne. Võimas stabiliseerimine tagab teravad fotod ja sujuvad videod isegi täissuumi korral.

COOLPIX A900 annab võimaluse elu loovaks jäädvustamiseks.

SnapBridge, mis tagab pideva automaatse ühenduse kaamera ja nutiseadme vahel, võimaldades teil pildistamist hõlpsasti hallata.

 

 
 
 

<< Tagasi