Blogi

TV3 Play noorte filmikonkurss 2016 sai väärika punkti (26.08.2016)

 

26. augusti keskpäeval kogunes poolsada noort I AM Photographer ProShop esindusse, kus toimus telekaamerate valvsa pilgu ees TV3 Noorte Filmikonkursi 2016 autasustamine. Konkursil osales üle neljasaja noore filmihuvilise. Žürii liikme Daniel Leevik sõnul oli videote hulgas palju heal tasemel töid ja silma hakkas just loominguline külg, kus ei kardetud katsetada ja teha midagi uut moodi.

Uhkete auhindade eest hoolitsesid Nikon ja I AM Photographer. Kohale oli tulnud ka kõikide fännide meeleheaks Laura „Padjaklubist“. Kõigil oli võimalus teha äge foto endast koos Lauraga. Jagati kingitusi ja vaadati suurelt ekraanilt võidutöid. Oli väga meeleolukas kokkusaamine. Autasustamise pilte saad vaadata siit

Võitjad on:
Žürii lemmik: Karl Martin Voovere "Suvine unelm." Auhinnaks Nikon D5500 kit
Rahva lemmik: Victoria Villig „Minu suvi“. Auhind Nikon1 V3 hübriidkaamera
Enim vaadatud: Kati Karu "Igaüks on oma päeva sepp". Auhinnaks Nikon COOLPIX L340

Žürii eripreemiad lennuka idee eest: Ergo Adams,  Margaret Niklus, Daniil Mihhailov ja Andre Poll

 

 
 
 

<< Tagasi