Blogi

Nikoni uus MONARCH HG valik kätkeb endas kõige täiuslikumaid mudeleid MONARCHi binoklite ajaloos (14.07.2016)

 

Amsterdam, Holland, 14. juuli 2016: Kompaktse korpusega suure optilise jõudluse ning äärest ääreni teravuse ja ilusate loomulike värvidega uued MONARCH HG 8x42 ja 10x42 binoklid on MONARCHi kõigi aegade mudelite võrdluses parima jõudlusega.

Lai näiv vaateväli (60,3˚ 8×42 mudelil ja 62,2˚ 10x42 mudelil) tagab suurepärase vaate, välja tasandusobjektiivi süsteem tagab terava ja selge vaatevälja kuni objektiivi äärealadeni.

Eriti madala dispersiooniga (ED) klaas korrigeerib kromaatilist aberratsiooni, tagades kontrastse ja kõrge lahutusega pildi ning loomutruu värvide reproduktsiooni. Kõik läätsed ja prismad on kaetud kõrgekvaliteedilise mitmekihilise kattega, lisaks on katusprisma kaetud dielektrilise peegeldusega mitmekihilise kattega. See kombinatsioon tagab erakordselt ereda vaate ja 92% või suurema valgusläbivuse.

Sile korpus on kompaktne ja kerge, mis teeb selle hõlpsasti kaasavõetavaks, kuhu iganes te ka lähete. Samas muudavad magneesiumsulamist korpus ja objektiivi kriimustuskindel kate binokli tugevaks ja vastupidavaks. Silma suur kaugus okulaarist tagab selge vaatevälja isegi siis, kui kannate prille, ja reguleeritavad kummist katted teevad silmade õigesse keskpunkti seadmise lihtsaks. Sobivad kõikideks tegevusteks looduses, lämmastikuga täidetud korpus tagab MONARCH HG binoklitele suure veekindluse sügavusel kuni 5 m ja kuni 10 minuti jooksul. Udu teke optilise süsteemi sees hoitakse ära ka madalarõhulistes keskkondades, mis vastavad kõrgustele kuni 5000 merepinnast, seega on teil olulistel hetkedel võimalus alati selgelt näha.

 

 
 
 

<< Tagasi