Blogi

KOOLILÕPETAMINE ON OLULINE HETK! (13.05.2015)

 

Kooli lõpetamine on oluline etapp iga noore inimese ja tema perekonna elus. Üks eluetapp on lõppenud, palju olulist on ees. Pidulik aktus, lõputunnistused, pühalikud kõned, sülemites lilli ja palju elevil noori inimesi. See on iga koolilõpetaja tipphetk ja sageli on suures emotsioonide tulvas hiljem isegi detaile raske meenutada, liialt palju on kõike korraga. See mida klassijuhataja teele kaasa ütles oli nii südamlik ja eriline,  et ajas pisara silma, ometi oli hiljem raske meenutada millest ta tegelikult rääkis...

Koolilõpetamise jäädvustamine nii fotodena kui videona on seetõttu väga vajalik ning võimalus olulisi hetki uuesti kogeda ning läbi elada on tänaste tehniliste võimaluste juures lihtne.


Kaamera on suurepärane kingitus ka koolilõpetajale endale. Iseseisvamaks muutumine või kodust lahkumine on noorte jaoks tõsine muutus elus. On tähtis, et side koduste ja sõpradega jääks püsima ka siis, kui igapäevane keskkond ja inimesed nende ümber muutuvad. Tänase sotsiaalmeedia tingimustes on võimalik väga suurt kogukonda hoida kursis oma tegemistega, rõõmude ja õnnestumistega. Seepärast on sobiv fotoaparaat igati õigeaegne kingitus.


I AM PHOTOGRAPHER Pro Shop teeb kõigile koolilõpetajatele eripakkumise.

Nikon  D3300 Kit 18-55mm + 55-200mm VR on kaamera igaks elujuhtumiks. Kahe objektiiviga varustatult on  võimalus pildistada nii lainurka vajavaid olukordi nagu grupivõtted, maastikud, linnavaated. Teleobjektiiv haarab lennult kõik kauged objektid ning toob need lähedale. Kaameral on ka lisaks Full HD resolutsiooniga videofunktsioon. Koolilõpu erihind 699.- EUR
 

Kooli lõpetamine pole ukse sulgemine enda järel, vaid uue ukse avamine! Jäädvustage elu tipphetked kvaliteetset Nikoni kaamerat kasutades!

 

 
 
 

<< Tagasi