Blogi

Esimesel advendil algas fotokonkurss „Jõuluvalgus Tallinnas” (29.11.2010)

 

Tallinna Kommunaalamet korraldab 28. novembrist 2010 kuni 10. jaanuarini 2011 fotokonkursi „Jõuluvalgus Tallinnas“. Abilinnapea Deniss Boroditši sõnul on 2006. aastal tagasihoidlikult alanud ja tänavu oma viiendat sünnipäeva tähistav fotokonkurss kogumas üha suuremat populaarsust. Kui esimesel aastal esitati konkursile 18 fotot, siis 2009. aastal läbiviidud konkursile esitas oma tööd 82 autorit (kokku 410 fotot).

Konkursile saab võistlustöid esitada alates 28. novembrist. Avalik hääletamine toimub 11. jaanuarist kuni 17. jaanuarini 2011 konkursi kodulehel.

Konkursile tuleb esitada kolmest fotost koosnev fotode seeria ja kuni 1000-st tähemärgist koosnev fotosid kirjeldav jutustus. Fotodele võib jäädvustada Tallinna linnaruumi ülesseatud jõulukaunistusi, loodusliku ja kunstliku valgustuse kooskõla ning kontraste, jõulu ja aastavahetuse meeleolust kantud linnavaateid ja inimesi ning nende tegevusi.

Jutustus peab kajastama fotograafi mõtteid fotode kohta, lisades esitatud fotodele emotsionaalset tausta. Iga osaleja võib konkursile esitada ühe võistlustöö. Esitada võib nii tava- kui digitaalkaameraga pildistatud mustvalgeid või värvifotosid ja need tuleb esitada digitaalsel kujul. Konkursi reeglitega saab täpsemalt tutvuda konkursi kodulehel, kus saab näha ka eelnevate konkursside töid.

Nikon School korraldab 6. detsembril algusega kell 18.00 Tallinna Õpetajate Majas (Raekoja plats 14) eesti- ja venekeelsele grupile tasuta PhotoWalki, mis hõlmab endas 45 minutit teooriat ja 45 minutit praktilist pildistamist. Koolituse viivad läbi fotograafid Kaupo Kikkas ja Jelena Rudi. Koolitusele pääseb läbi eelregistreerumise Nikon Schooli kodulehel www.nikonschool.eu

Komisjon valib välja parima fotojutustuse ning rahva lemmik selgub avaliku hääletuse tulemusena konkursi kodulehel.

Auhinnad paneb välja Nikon:

Komisjoni poolt valitud parima töö autor saab auhinnaks fotokaamera Nikon D3100 KIT 18-55VR. Kaameraga kaasa tasuta Nikon School Intro DSLR koolitus.

Avaliku hääletuse parima töö autor saab Nikon School-i poolt auhinnaks mälukaardi Nikon 4GB SDHC High Speed.

HEAD PILDISTAMIST!


 
 
 

<< Tagasi