Blogi

Nikon toetab 150. lahtisi meistrivõistlusi golfis (23.06.2010)

 

Amsterdam, Holland, 23.06.2010. Nikon Europe teatab täna, et jätkab lahtiste meistrivõistluste sponsoreerimist. Tegemist on maailma ühe vanima golfiturniiriga, mis tähistab juba 150. aastapäeva. Nikon toetab 15.–18. juulil Šotimaal St Andrewsis toimuvaid meistrivõistlusi juba 17ndat aastat järjest ning pakub ka huvitavaid tegevusi ja kampaaniaid peegeldamaks seda turniirile olulist aastat.

Nikon avab St Andrewsis eksperimentaalse ala, kus vaatajad saavad näha, milline on nende golfilöök palli võrku lüües. Selleks kasutab Nikon oma kõrgetasemelist COOLPIX-i kaamerat COOLPIX P100, millel on HD-video täisrežiim. Külastajatel avaneb seejärel võimalus veeta aega elukutselise golfimängijaga, kes analüüsib tehtud lööki, aitab seda parandada ja vigu kõrvaldada. Seejärel kasutatakse kaamerat COOLPIX P100 õpitud löögi jäädvustamiseks. Jäädvustatu saavad külastajad mälupulgal tulevase võrdlusmaterjali tarbeks kaasa võtta.

Nikon seab üles ka müügipunkti, kus on välja pandud kõik uusimad Nikon DSLR-i ja COOLPIX-i kaamerad ja kus on koha peal ekspertidest nõuandjad, kelle ülesandeks on aidata neid, kes otsivad kaamerat jäädvustamaks meeldejääva meistrivõistluse suurepäraseid maastikke ja olulisi hetki. Avatud on ka galerii Nikoni professionaalse fotograafi David Ashdowni tehtud piltidega, mis on lahtiste meistrivõistluste tunnusmärgiks olnud pikkade aastate vältel.

Nii nagu eelmistelgi aastatel pakub Nikon üle terve maailma St Andrewsi kokku tulnud elukutselistele fotograafidele spetsiaalset fototeeninduse punkt, kus fotograafidel on võimalik varustust laenata või lasta oma aparaate puhastada või remontida.

Olles olnud sündmuse toetaja alates 1993. aastast, on lahtised meistrivõistlused golfis üks Nikoni kõige märkimisväärsemaid ülemaailmseid sponsorlusi. Ettevõte seob end sündmuse toetamise jätkamisega aastani 2012 ja edaspidigi, tagades kaubamärgi väljapaistva kohalolu spordikalendri ühel kõige olulisematest sündmustest.

Nikon Europe'i turunduskommunikatsiooni üldjuht Birgitta Olson lausus Nikoni jätkuvat toetust lahtistele meistrivõistlustele kommenteerides järgmist: „Golf on andnud spordile mõned selle kõige inspireerivamad hetked ja seega näeme maailma ühe vanima ja prestiižikama golfiturniiri toetamist meie tegevuse väga loomuliku osana. Mõistame ainulaadseid takistusi kõrgekvaliteedilise golfifoto pildistamisel, mis sageli toimub väga keerulistes tingimustes, ja jätkame fotograafidele parima vajaliku varustuse ja tehnilise toe pakkumist.


 
 
 

<< Tagasi