Blogi

Nikon oli TIPA auhindade jagamisel jälle edukas (04.05.2010)

 

Amsterdam, Holland, aprill 2010. Juba kolmandat aastat järjest saavutas TIPA (Technical Image Press Association) auhindade jagamisel kategoorias parim professionaalne DSLR-kaamera esimese koha Nikoni kaamera, seekord Nikon D3S. TIPA parima professionaalse objektiivi auhinna sai AF-S NIKKOR 70-200mm f/2.8G ED VR II.

Robert Cristina, Nikon Europe’i professionaalidele mõeldud toodete osakonna juhataja kommenteerib: „Meil on väga hea meel, et juba kolmandat korda järjest võitis D3-seeria kaamera auhinna Parim professionaalne DSLR-kaamera. Pühendasime klientidelt saadud tagasiside rakendamisele väga palju aega tagamaks, et D3S kaamerat kasutades on nad alati teistest sammu võrra eespool. AF-S NIKKOR 70-200mm f/2.8G ED VR II arendab edasi revolutsioonilist AF-S 14-24mm f/2.8, mis võitis TIPA auhinna 2008. aastal. Mõlemad tooted pakuvad fotograafidele jätkuvalt parimaid võimalusi.“

TIPA on Euroopa juhtiv pildinduse pressiassotsiatsioon. Selle auhindu valivad Euroopa 29 juhtivat fotograafiaajakirja 13 riigist ja need antakse toodetele, mille žürii vastavas kategoorias üldist kvaliteeti, teostust ja lõppkasutaja huve silmas pidades parimaks tunnistab. Auhinnad kinnitavad veel kord Nikoni juhtpositsiooni tippfotograafias ja tunnustavad ettevõtte jätkuvat täiuseotsingut.

Parim professionaalne D-SLR — Nikoni D3S

TIPA žürii kommenteerib: „Täiustades enamikke Nikoni D3 edukaks muutnud funktsioone, tähistab D3S fotograafia ajaloos uut verstaposti — see on esimene DSLR-kaamera, millel on rekordiline „forsseeritud“ tundlikkus 102 400 ISO. Esmaklassiliselt konstrueeritud, suurepärase pildiotsija ja tipptaseme automaatse teravustamise süsteemiga — see on ideaalne DSLR-kaamera professionaalidele, mis on eriti sobilik reportaažide ja spordifotograafia jaoks.”

Parim professionaalne objektiiv — Nikon AF-S NIKKOR 70-200mm f/2.8G ED VR II

TIPA žürii kommenteerib: „AF-S NIKKOR 70-200mm f/2.8G ED VR II telefoto suum objektiiv on loodud Nikoni digitaalsete ja filmipõhiste SLR-kaamerate jaoks. Selles objektiivis kasutatakse mitut unikaalset Nikoni tehnoloogiat, sh seitset ED-klaaselementi, Nano Crystal Coati, stabiliseerimissüsteemi (VR II), mis kompenseerib kaamera rappumist võrdväärselt säriaja kasvamisega nelja sammu kaupa ja Silent Wave mootorit (SWM).“

         


 
 
 

<< Tagasi