Blogi

PRESSITEADE: Jäädvustage kogu tegevus selle täiuslikult mitmekülgse kaameraga (03.02.2010)

 

12 megapikslit, 4x suumiga NIKKOR lainurkobjektiiv ja kasutajasõbralikud pildistamisomadused - need kõik on ühendatud vaid 19 mm paksuses kompaktkaameras COOLPIX S3000.

Amsterdam, Madalmaad, 3. veebruar 2010 (teadaande ametlik kuupäev) – Nikon tutvustab täna rida põnevaid kaameraid, mis on osa uuest COOLPIX kompaktkaamerate sarjast. Populaarse S220 järglane on täis omadusi, mis teevad pildistamisest lihtsa ja lõbusa tegevuse alati ja kõikjal.

Üliõhuke, vaid 19 mm jämedune korpus, 12 megapikslit, 4x suumiga NIKKOR lainurkobjektiiv (täiuslik, kui soovite kõik sõbrad ühe pildi peale mahutada või ligemale suumida) ja 6,7 cm (2,7 tolli) suurune ekraan, mis teeb ilusate piltide vaatamise kergeks. Lisaks on kaameral rida uuenduslikke pildistamisfunktsioone, näiteks neli pildihägu vähendavat funktsiooni, kaasa arvatud elektrooniline vibratsioonivähendus (eVR), mis tagab selged fotod. Sõltumata sellest, kas viibite rannal, mägedes või maal, 16 võimalusega stseenirežiimi valija leiab automaatselt kõige sobivama, et muuta kaunite piltide tegemine kiiremaks ja lihtsamaks. Te ei pea isegi muretsema, kas pildistamisobjekt parajasti naeratas või mitte, sest Smile Timer tunneb naeratuse automaatselt ära ja teeb õigel ajal ka pildi.

Mark Pekelharing, Nikon Nikon Europe B.V tarbijatoodete tootejuht: "S3000 sobib ideaalselt neile, kes otsivad kaamerat, mida on lõbus kasutada, mis on elegantne ja samas oma hinda väärt. Nagu Nikonilt arvata võibki, teeb see kaamera fantastilisi pilte. Kaamera välimus on pärit tuntud eelkäijalt S220 ja tal on eeldusi saada klientide seas veelgi popimaks tänu rikkalikumatele omadustele ja võimsamale suumobjektiivile, mis kõik painevad veelgi väiksemas korpuses. S3000 on täiuslikult mitmekülgne kaamera."

Õhuke ja stiilne välimus

Isegi 4x suumiga NIKKOR lainurkobjektiiviga varustatuna on S3000 vaid 19 mm paks, sobides suuruse poolest ideaalselt taskusse või käekotti, et sealt õigel hetkel kiiresti välja hüpata. Ja siis tuleb nähtavale stiilne alumiiniumkorpus, mis on saadaval seitsmes värvitoonis: must, Champagne Silver hõbedane, punane, sinine, oranž, lilla ja roheline.

Asuge tegevusse

S3000 tähendab ennekõike lõbutsemist suurepäraste piltide tegemisel, mitte ajakulu juhtseadiste käsitsi kohandamisel või sätete muutmisel, sellal kui hea võte on juba maha magatud. Nupud on suuremad, mis teeb soovitava funktsiooni leidmise kiiremaks ja lihtsamaks ning ka suum on kaamera pealt kergesti ülesleitav, et võiksite keskenduda tegevuse jäädvustamisele. Pilditöötlussüsteem on optimeeritud vastavalt Nikoni välja töötatud pilditöötluskontseptsioonile EXPEED. Võite kaamerat laadida ka laua- või sülearvutist USB-adapteriga, kui pistikupesa pole käepärast.

See kaamera garanteerib, et mitte miski ei takista Teil hea pildi tegemist. 6,7 cm (2,7 tolli) suurune LCD-ekraan peegeldusvastase kattega teeb pildistamise ja pildivaatamise lihtsaks ka ereda valguse käes. Ning mis olukoras te ka ei viibiks, stseeni automaatvalija tagab, et ümbruskond jäädvustub täiuslikult fotole ka ilma sätteid muutmata.

Täiuslikud pildid alati ja kõikjal

S3000 kaameral on rida arenenud automaatfunktsioone, mis muudavad lõpptulemuse täpselt selliseks, nagu ootasite. Nikoni nutikasse portreesüsteemi kuuluvad täiustatud funktsioonid aitavad teha ühtlaselt kauneid portreepilte. Näo prioriteefiga automaatse teravustamise süsteem tunneb kaadris ära kuni kaksteist inimest, reguleerib fookust ja säriaega, ning nahapehmendusfunktsioon tuvastab ja silub automaatselt inimeste nahatoone, et saavutada parim tulemus. Ja kui objekt parajasti liigub, suudab Subject Tracking tema külge lukustuda, jätkates objekti jälgimist ja fookustamist niikaua, kui otsustate pildi teha.

Naeratuserežiim vabastab automaatselt katiku, kui kaadris olev objekt naeratab ning pilgutusvastane funktsioon teeb automaatselt kaks järjestikust võtet, salvestades selle, kus silmad on avatud. Kui objektil on pildistamise ajal silmad kinni, saate isegi vastava hoiatuse, mis võimaldab teha uue pildi ja hoiab hilisemal vaatamisel ära ebameeldiva üllatuse. Viimasena parandab punasilmsuse vastane funktsioon enne foto salvestamist ka punasilmsust.

 


 
 
 

<< Tagasi